Workshops

Copyright @ All Rights Reserved


Ontwerp en creëer zelf je eigen,

unieke juweel uit zilver- of bronsklei  


Zilverklei bestaat uit zilverpoeder, een organisch bindmiddel en een kleine hoeveelheid water, waardoor het kneedbaar en makkelijk hanteerbaar wordt. Na het afbakken van het juweel op 830°C blijft er een zilveren juweel over (99,9% zilver).


Tijdens een workshop maak je een juweel naar keuze (een hanger, een ring, oorbellen,...).

Eerst maken we een ontwerp in oefenklei, wat meteen de basis wordt voor je definitieve zilveren of bronzen juweel. Volgens een vergelijkbaar procedé wordt er gewerkt met bronsklei.


Geen zorgen, je hoeft helemaal geen artistieke talenten of ervaring te hebben.

Tijdens iedere stap in het proces (de vorm uitwerken, bijschuren,...) word je begeleid. Aan het einde van de workshop neem je je persoonlijk juweel mee naar huis!Praktisch:


- Een workshop duurt ongeveer 4 uur.


- In functie van een optimale begeleiding werk ik met maximum 3 deelnemers per workshop.


- Een workshop ZILVERKLEI (inclusief 10 gram zilverklei - voldoende voor oorbellen, hanger of ring) kost € 75,00.

- Een workshop BRONSKLEI (inclusief 10 gram bronsklei - voldoende voor oorbellen, hanger of ring) kost € 65,00.

Dit bedrag schrijf je over op rekening BE97 9733 4931 7949 met vermelding van je naam en de datum van de gekozen workshop. Je deelname is pas definitief nadat het inschrijvingsgeld is overgeschreven. Via mail krijg je steeds een bevestiging.


- Eventuele bijkomende materialen (zoals zirconia's, oorhaakjes e.d.) kan je ter plekke cash of met de app van Bancontact betalen. Als je meer dan de voorziene hoeveelheid zilverklei nodig hebt (bijvoorbeeld omdat je een groter juweel wenst te maken), dan kan je dit bijkopen op de dag zelf.


- De workshops gaan door op zaterdagvoormiddag, maar kunnen op vraag ook op andere momenten ingepland worden. Vraag gerust naar beschikbare data via info@juwelenkaatvanhove.beJuwelen Kaat Van Hove - Wilgenstraat 5, 9340 Lede

Email: info@juwelenkaatvanhove.be

0486/142493


BE0653.999.338

Rekeningnummer: BE97 9733 4931 7949